Вони допомагають людям

Вони допомагають людям

Використано матеріали статті Інтернет-версії Миколаївскої громадсько-політичної незалежної газети “Южная правда“. www.up.mk.ua/

Під час цього заходу для гостей проводили екскурсію домом зборів. Гості могли вільно поспілкуватися з членами Церкви. День відкритих дверей допоміг тим, хто хотів отримати чітке розуміння про діяльність Церкви.

Релігійна громада в Миколаєві була зареєстрована у 1998 році й на сьогодні нараховує 130 членів Церкви. До Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів належить понад 13 млн. членів по всьому світу. Крім релігійної діяльності, Церква бере активну участь у громадському житті. Директор гуманітарної програми Церкви в Україні Стенлі Пет сказав, що головним напрямком у цій сфері є пропаганда здорового способу життя і надання допомоги в надзвичайних ситуаціях. Церква також започатковує різні програми, наприклад: надання допомоги при лікуванні проблем зору, постачання інвалідних візків тощо.

Церква бере активну участь у наданні гуманітарної допомоги в Миколаївській області. Згідно зі словами місцевого представника Церкви Олексія Добровольського, за минулі 10 років Церква витратила понад 4 млн. грн. на гуманітарні проекти. Обласний дитячий будинок, міський будинок для літніх людей та інші організації отримали допомогу від Церкви.

Олександр Мірошниченко

“Южная правда“

Вівторок, 18 серпня 2009