Медичне обладнання для Харківського національного медичного університету

Медичне обладнання для Харківського національного медичного університету

В межах гуманітарних програм Церкви в Україні завершено ще один проект.

Кафедра педіатрії №1 та неонаталогії Харківського національного медичного університету, що надає щорічно допомогу більш ніж десяти тисячам дітей, отримала спеціальне медичне обладнання, яке дозволить врятувати життя дітям із захворюваннями серця.

Церква придбала і надала лікарям монітор реанімаційний хірургічний UM-300, електрокардіограф «Мідас», комплекти кабелів та електродів для новонароджених.

Згідно рішення керівників кафедри медичного університету обладнання встановлено у реанімаційному відділенні обласної дитячої клінічної лікарні по вулиці Муранова, 5.

Це обладнання дозволить забезпечити медичну допомогу, здійснити безперервне спостереження за життєво-важливими функціями новонароджених та дітей раннього віку, в тому числі з природженими пороками серця та серцевої недостатністю.

В офіційному заході з передачі обладнання приймали участь радник президента Української Донецької місії Володимир Постельняк, радник у президентстві Харківського округу Євген Калашник та представник у зв’язках з громадськістю Харківського регіону Людмила Мікуліна.

Цей проект здійснився завдяки зусиллям місіонерів Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів старійшини Юджина і сестри Норми Мід.