Новий сайт для молоді

Новий сайт для молоді

Церква щойно запустила новий Інтернет-сайт для молоді: www.youth.lds.org. За словами Лі Гіббонса, директора церковного сайту lds.org, мета нового сайту – об’єднати молодь навколо євангелії, показуючи, як євангелія поширюється по всьому світу. Зараз сайт доступний англійською мовою і перекладається 10 іншими мовами.

Сайт має 4 основні спрямування:

● “For the Strength of” (Заради зміцнення молоді). Тут ви почуєте свідчення молодих людей з усього світу про те, які благословення приносить життя за євангельськими нормами.

● “For Youth Today” (Для молоді в наш час). Тут кожного дня розміщуються натхненні послання провідників Церкви, адресовані молоді.

● “Mormom Messages for Youth” (Мормонські послання для молоді). Тут містяться надихаючі відео для підлітків.

● “From Every Nation” (З усіх країв) Тут представлені історії про молодих людей з усіх куточків землі про те, як вони наслідують Ісуса Христа у своєму повсякденному житті.

На головній сторінці ви також побачите “A Brand New Year, 2010”, який складається з 10 якісних красивих відеофільмів про молодь з різних країн світу.

На головній сторінці є також посилання на Товариство молодих чоловіків і Товариство молодих жінок, а також на такі сайти в lds.org, як Писання, журнал New Era, Gospel Library, “Сім’я, проголошення світові”, музичний сайт, FamilySearch.org.

Матеріали на сайті будуть постійно поновлюватися.