Президент Монсон бере участь у свяченні храму в Канаді

Президент Монсон бере участь у свяченні храму в Канаді

Президент Томас С. Монсон, президент Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів, освятив 131 храм Церкви у Ленглі, передмісті Ванкувера, пров. Британська Колумбія. Це відбулося 2 травня 2010 року. Перед першою з трьох сесій освячення Президент Монсон і його дочка Енн М. Дібб із сотнями людей біля храму взяли участь у традиційній церемонії закладення наріжного каменя.

Холодний дощовий ранок не вплинув на духовний підйом святих у тій місцевості.



За словами Вільяма Р. Уолкера, виконавчого директора Церковного храмового відділу, уродженця пров. Альберта, приблизно 40 тис. чоловік оглянули храм під час публічних днів відкритих дверей.

“Це прекрасний час для канадських святих останніх днів”, - сказав він, маючи на увазі нещодавно завершені зимові олімпійські ігри і єдину в житті нагоду брати участь в освяченні храму.

У церемонії закладення наріжного каменя брали участь також президент Дітер Ф. Ухтдорф, з Першого Президентства, старійшина Д. Тодд Крістофферсон, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів, і старійшини Л. Уітні Клейтон та Вільям Р. Уолкер, з Першого кворуму сімдесятників.

Суботнього вечора напередодні освячення понад 1200 юнаків та дівчат брали участь у святковому концерті на честь завершення будівництва храму.

Храм буде відкрито в понеділок. Він служитиме 22 тис. членів Церкви з Британської Колумбії та північної частини штату Вашингтон. Храм у Ванкувері є сьомим храмом в Канаді, які вже діють або знаходяться на стадії зведення.