Президент Монсон оголошує про будівництво нового храму в Пейсоні, шт. Юта

Президент Монсон оголошує про будівництво нового храму в Пейсоні, шт. Юта

СОЛТ-ЛЕЙК-СІТІ 25 січня 2010 У Пейсоні, шт. Юта, буде побудовано новий храм Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів. Про це оголосив Томас С. Монсон, Президент Церкви.

Новий храм допомагатиме задовольняти потреби зростаючої кількості членів Церкви в цьому регіоні і зменшить навантаження на храм у Прово, який є одним з найбільш завантажених у Юті.

Ділянка храму розташована на невеликому схилі біля 930 Westand 1550 South на південному заході Пейсона за милю від перехрестя 800 South I-15. З ділянки відкривається чудовий вигляд на місцевість і легкий виїзд на автостраду.

Новий храм буде обслуговувати приблизно 22 коли від Спеніш-Форк до Нефія, що охоплює приблизно 78 тис. членів Церкви. Для виконання храмового служіння члени Церкви їздили до храмів у Прово або Ментаї.

Художнє зображення, розміри храму, дата служби, присвяченої початку будівництва, та інша інформація буде опублікована, як тільки вона стане доступною.

«Храми дають відповіді на питання про мету життя, чому ми тут і куди йдемо. Вони є захистом від життєвих бур і благословляють життя членів Церкви, які поклоняються в їхніх стінах», - сказав Президент Монсон.

Храми святих останніх днів є місцем, де члени Церкви складають обітниці й беруть зобов’язання перед Богом, де відбуваються найвищі обряди нашої релігії, такі як шлюб подружжя на вічність. Храми відрізняються від десятків тисяч місцевих будинків зборів, де члени церкви зазвичай зустрічаються в неділю на службі поклоніння і на неформальних заходах, що проводяться серед тижня.

Храми будувалися за часів Старого й Нового Завітів, і з початку свого існування до теперішнього часу Церква будує храми.

Перший храм було побудовано Церквою в Кертленді, шт. Огайо. Перший храм у Юті було завершено в Сент-Джорджі в 1877 році. Після нього були побудовані храми в Логані, 1884 р., Ментаї, 1888 р. та в Солт-Лейк-Сіті, 1893 р.

З оголошенням про будівництво храму в Пейсоні загальна кількість храмів по всьому світу, що вже діють, заплановані чи в процесі будівництва, сягне позначки 152. Місцевим провідникам Церкви було надіслано лист стосовно нового храму.