Різдвяне звернення Першого Президентства

Різдвяне звернення Першого Президентства

Перше Президентство Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів звернулося з традиційним Різдвяним посланням. Програму слухали тисячі присутніх у Конференц-центрі в Солт-Лейк-Сіті та велика кількість людей по всій земній кулі, які дивилися цю програму по Інтернету, за допомогою супутникової трансляції чи кабельного телебачення.

Під час промови на грудневому духовному вечорі Президент Томас С. Монсон згадував святкування Різдва у минулі часи і закликав присутніх пам’ятати дух цього свята.

“Справжня радість цього свята не в метушні й намаганні поспіхом виконати якомога більше справ чи купити чергові подарунки, - сказав Президент Монсон. – Справжня радість відчувається тоді, коли ми виявляємо любов і співчуття, отримавши натхнення від Спасителя світу, який сказав: “Що тільки вчинили ви одному з найменших братів Моїх цих, - те Мені ви вчинили”.

Президенти Генрі Б. Айрінг і Дітер Ф. Ухтдорф, радники у Першому Президентстві, також звернулися до всесвітнього зібрання.

“Як добре, коли ми пам’ятаємо про Нього завжди, але особливо під час святкування Його народження. Він прийшов благословити дітей. Він зціляв хворих, - сказав Президент Айрінг, розповідаючи історію про народження Спасителя. – Ми можемо прийняти рішення і святкувати невеличкі епізоди Різдвяної історії кожен день свого життя”.

Президент Ухтдорф говорив про те, щоб під час святкування Різдва нам не забувати про Спасителя.
“Деякі люди настільки поглинуті дрібницями життя, що у них ні на що інше не залишається часу. Іноді вони під впливом Духа здійснюють невеличке служіння, але їхні серця настільки зосереджені на мирському, що вони не можуть побачити Христа”.


Президент Монсон на завершення процитував слова гімну “О ти, містечко Віфлеєм” і звернувся з таким закликом: “У цю радісну пору забудьмо особисті чвари, облишмо ворожнечу. Радіючи святу, згадаймо про бідних і нужденних. Давайте простимо тих, хто заподіяв нам лихо, так само, як ми сподіваємося, простять і нас. Нехай доброта наповнить наші серця, а в наших домівках панує любов”.

60-хвилинна подія включала музичні виступи у виконанні Мормонського хору Скинії та Оркестру на Храмовій площі.

Щоб переглянути Різдвяний вечір з Першим Президентством, натисніть тут.