Старійшина Рассел М. Нельсон виступає на міжнародній конференції, присвяченій питанням сім’ї

Старійшина Рассел М. Нельсон виступає на міжнародній конференції, присвяченій питанням сім’ї

Старійшина Рассел М. Нельсон виступає на міжнародній конференції, присвяченій питанням сім’ї

Амстердам, 13 серпня 2009 року Виступаючи в Амстердамі на міжнародній конференції з питань сім’ї, старійшина Рассел М. Нельсон, з Кворуму Дванадцятьох Апостолів Церкви Ісуса Хрсита Святих Останніх Днів, наголосив на важливості дітей і сімей для майбуття світу.

“Щастя в майбутньому і навіть майбутнє народів пов’язано з дітьми. Слід знову пригадати, що сім’ї, які мають дітей, є основою суспільства. Просто нам слід більше цінувати дітей”.

Всесвітній конгрес з питань сім’ї - це міжнародна мережа національних, етнічних, культурних і релігійних організацій, які захищають, стверджують і пропагують важливу роль сім’ї в суспільстві. П’ятий Всесвітній конгрес працював три дні.

Церква давно обстоює сильні сім’ї, а в 1995 році видала заяву “Сім’я: Проглошення світові“, де, зокрема, сказано: “Сім’ю встановлено Богом. Шлюб між чоловіком і жінкою є невід'ємною частиною Його вічного Плану. Діти мають право народжуватися в лоні шлюбу і виховуватися батьком і матір’ю, які з цілковитою вірністю шанують шлюбні обітниці“.

Венді Уотсон Нельсон, доктор філософії, дружина старійшини Нельсона, також виступала перед зібранням і говорила про те, як необхідно сім’ям зміцнюватися духовно. “Нам потрбні сім’ї, які звертаються до Бога і уникають у своєму житті усього, що негативно позначається на духовності, - сказала вона. - Духовно міцні сім’ї - це єдина надія для майбутнього наших країн“.

На конференції також виступала Шері Л. Дью, яка раніше служила радником у Генеральному президентстві Товариства допомоги. Вона сказала: “Чеснотне життя - це легше й більш наповнене життя. І воно також є однією з найголовніших умов зміцнення нашого світу“.

З повним текстом виступів (англійською мовою) ви можете ознайомитися тут: