Церква відкриває новий он-лайн магазин

Церква відкриває новий он-лайн магазин

З 30 вересня 2010 року Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів відкриває новий он-лайн магазин на store.lds.org , що надасть можливість святим останніх днів з усього світу замовляти і отримувати Церковні товари і матеріали у себе вдома. Новий веб-сайт замінить теперішній ldscatalog.org site.

У російськомовній секції нового магазину самообслуговування спочатку можна буде придбати храмову білизну і храмовий одяг. В майбутньому російськомовна секція міститиме повний асортимент товарів. Доставка буде безкоштовною. Безпосереднє обслуговування клієнтів зараз здійснюється англійською, іспанською та російською мовами. Протягом 2011 року послуги стануть доступними португальською, французькою, німецькою, італійською, японською, корейською та китайською мовами.

Це стане чудовою можливістю для наших членів Церкви, особливо для тих, хто живуть далеко від магазинів, - сказала Андреа Петерсон, менеджер з продукції он-лайн магазину. - Не має значення де ви живете, в Москві, в Нью-Йорку чи в Юті. Ви зможете замовити і отримати Церковні матеріали у себе вдома.