Чудеса не закінчуються

Чудеса не закінчуються

            На самому початку січня в Київському Українському колі пройшла конференція для неодружених членів Церкви віком від 30 до 45 років. Ця вікова група була виділена в колі у жовтні 2014 року, для того, щоб спеціально організовані заходи допомагали зміцнювати і надихати цих братів і сестер, щоб вони могли здружитися і підтримувати один одного.

            Тема конференції: “Чудеса не закінчуються”. До програми входили: відвідування сесії в Київському храмі, духовні виступи, знайомства в ігровій формі, пригощення. Були запрошені президент храму та його дружина. Сестра Трайтл поділилася історіями з життя, які можна назвати чудесами. Особливим чудом вона назвала їхнє повернення в Україну, більш ніж десять років після того, як президент Трайтл служив президентом Української Київської місії.

            Конференція пройшла в дуже теплій та дружній атмосфері, що допомогло учасникам більшою мірою відчути любов і турботу нашого Небесного Батька. Ми знаємо, що Він - Бог чудес. І наша віра буде допомагати нам бачити ті чудеса, які відбуваються і будуть відбуватися у нашому житті.