13 липня

13 липня

Тема: Важливість причастя

Гімн: «За древнім містом пагорб є»

Завдання

Розкажіть своїй сім'ї таку історію з Біблії: Наступного дня, після того як Ісус нагодував 5000 людей, величезний натовп вирушив на Його пошуки. Він сказав їм, що Він знав: вони прийшли не тому, що повірили в Нього, а тому, що хотіли отримати більше безплатної їжі. Він навчав їх, що вони не повинні прагнути речей цього світу, бо ті минущі. Набагато важливіше, щоб вони прагнули вічного життя. Він сказав їм, що Він є Хлібом Життя і якщо вони прийдуть до Нього, то ніколи не голодуватимуть. (Див. Іван 6:24–40).

Ми знаємо, що хліб живить нас і дає нашим фізичним тілам життєву силу. Спокутуючи наші гріхи, Христос надав нам засоби, щоб ми були духовно підтримані для всієї вічності. Ісус Христос є Хлібом Життя. Причасний хліб Христове тіло. Запитайте свою сім'ю, що мав на увазі Ісус, сказавши, що ті, хто приходять до Нього, ніколи не голодуватимуть, та нагадайте їм: є те, про що ми можемо думати в неділю, коли причащаємося.

Пригощення: Банановий пиріг

  • ¾ склянки масла
  • 2 ⅛ склянки білого цукру
  • 3 яйця
  • 2 чайні ложки ванільного цукру
  • 3 склянки борошна
  • 1 ½ чайних ложки харчової соди
  • ¼ чайної ложки солі
  • 1 ½ склянки сироватки
  • 2 чайні ложки лимонного соку
  • 1 ½ склянки розім'ятих бананів

Розігрійте духовку до 135°C. Змастіть форму розміром 22 x 33 см. Змішайте розім'яті банани з лимонним соком та відставте вбік.

В іншій мисці збивайте разом масло з цукром, поки суміш не стане легкою і пухкою. Вбийте яйця, потім перемішайте з ванільним цукром. Додайте борошняну суміш, потім сироватку, а після цього банани. Вилийте суміш на змащену форму. Випікайте в нагрітій заздалегідь духовці 1 годину або поки зубочистка не буде сухою, коли нею ткнути по центру. Витягніть з духовки і поставте прямо в морозильник на 45 хвилин.