4 травня

4 травня

Тема: Йди за пророком

Гімн: «Йди за пророком»

Завдання

1. Запитайте у сім'ї: “Ви можете мені назвати одне з того, що може гарантувати нам повернення в присутність Небесного Батька, якщо ми будемо це робити досконало?” (Вони можуть назвати, наприклад, таке: відвідування церкви, читання Писань, відвідування храму або щоденна молитва. Нагадайте їм, що фарисеї все це робили, одак не були спасенні). 

2. Прочитайте УЗ 21:4—6. Якщо ми йдемо за пророком, диявол не зможе перемогти нас.

3. Які найостанніші настанови ми почули від пророка?

4. Нам не завжди може подобатися робити те, що радить пророк. Президент Гарольд Б. Лі стверджував: “Існуватиме дещо, що потребуватиме терпіння та віри. Вам може не сподобатися те, що кажуть церковні провідники. Це може суперечити вашим політичним уподобанням. Це може суперечити вашим поглядам на суспільство. Це може перешкоджати деяким аспектам вашого громадського життя. … Ваша і наша безпека залежить від того, будемо ми чи ні йти за тими, кого Господь поставив головувати над цією Церквою” (in Conference Report, Oct. 1970, 152–153).

5. Господь ніколи не дозволить пророку звести нас на манівці. Президент Уілфорд Вудрафф стверджував: “Господь ніколи не дозволить мені чи будь-якому чоловіку, який є Президентом Церкви, звести вас на манівці. Цього немає в плані. Цього немає в задумі Бога. І якщо б я спробував це зробити, то Господь усунув би мене з мого місця, і так Він зробить з будь-яким іншим чоловіком, який спробує відвернути дітей людських від оракулів Божих та від їхнього обов'язку” (The Discourses of Wilford Woodruff, sel. G. Homer Durham [1946], 212–13).

6. Свідчіть, що Господь пообіцяв нам безпеку і щастя, якщо ми йдемо за пророком. 

7. Зіграйте в гру “Саймон каже”, замінивши слова “Саймон каже” на “Пророк каже”:
а. Сядьте в коло або станьте групою.
б. Виберіть, хто буде ведучим у грі.
в. Після цього ведучий наказує виконувати різні дії, які слід виконувати, тільки коли його наказ починається зі слів “Пророк каже”. Наприклад, “Пророк каже: “Підніміть вгору великі пальці!”, і цей наказ, звичайно ж, всім потрібно виконати. Потім ведучий може сказати: “Підніміть вгору великі пальці!”, але цей наказ не треба виконувати, бо він не починається зі слів “Пророк каже”.
г. Той, хто виконує наказ, що не починається зі слів “Пророк каже”, вибуває з гри.
д. Повторюйте накази, доки у грі не залишиться хтось один.

Пригощення: Пиріг з помадкою 

  • ½ склянки розм'якшеного масла
  • 2 столові ложки чорного шоколаду

Охолодіть і додайте:

  • 1 склянку цукру
  • 2 столові ложки борошна
  • 2 збитих яйця
  • 1 чайну ложку ванільного цукру
  • 1 склянку волоських горіхів (за бажанням) 

Вилийте на корж діаметром 20 см. Випікайте при температурі 175°C 30 хвилин.