Як виникла ідея звернутися до світу з проханням висловити вдячність

Як виникла ідея звернутися до світу з проханням висловити вдячність

Неочікуване пробудження

Чи доводилося вам колись прокинутися посеред ночі з чіткою думкою чи враженням? Від початку служіння Президентом Церкви Ісуса Христа Святих Останніх Днів у мене було досить багато неочікуваних пробуджень. Багато з них виявилися особливими і священними моментами натхнення від Бога. Я хочу поділитися одним з таких випадків, пов’язаним зі спеціальним відеопосланням, яке вийшло сьогодні, 20 листопада 2020 року. 

Кілька тижнів тому я прокинувся серед ночі з думкою про те, що я повинен промовити молитву вдячності Богу за всіх Його дітей по всьому світу. Мій розум заповнили думки про все те, за що я повинен бути вдячним, і про те, що висловлення цієї вдячності може наповнити наше життя духом зцілення. Отримавши це натхнення, я усвідомив розумом і серцем окремі деталі, у тому числі те, коли і як я повинен поділитися цим посланням. Відео, яке вийшло сьогодні, з’явилося не випадково; воно є одкровенням з небес. 

Один із найвеличніших дарів Бога

З 2018 року—від початку мого служіння в якості Президента Церкви—Дух постійно спонукав мене думати про те, наскільки сильно Господь бажає відкривати Свої думки та волю.  Дивовижний привілей отримувати одкровення—це один з найвеличніших дарів Бога Його дітям, доступний кожному з нас.

Ким би ви не були, ви можете молитися вашому Небесному Батькові, просячи про скерування та провід у вашому житті. Якщо ви навчитеся слухати Господа через Його спонукання, ви зможете отримувати божественне скерування як у значних, так і у буденних справах. 

Я вдячний за пробудження, які я мав у своєму житті і які допомогли мені дізнатися, що небеса дійсно відкриті сьогодні. Наш Спаситель, Ісус Христос, є величним прикладом послуху волі Батька і дякування за все. 

Подяку складайте за все

Як я сказав у своєму відеопосланні, я дійшов висновку, що набагато краще рахувати благословення, ніж перераховувати проблеми. Якою б не була наша ситуація, вияв вдячності за наші благословення є швидкодіючими і довготривалими духовними ліками. Простими словами: “Подяку складайте за все” (1 Солунянам 5:18).

Будь ласка, прийміть моє запрошення упродовж наступних семи днів заповнити соціальні медіа висловленням вашої особистої вдячності, використовуючи хештег #GiveThanks (#Дякуй). І, будь ласка, приєднуйтеся до мене та інших, висловлюючи вдячність Богу у щоденних молитвах. Завдяки молитвам відбуваються чудеса. Давайте всі звернемося до Бога і будемо більше довіряти Йому.

Поділіться силою вдячності


“Набагато краще рахувати благословення, ніж перераховувати проблеми. Якою б не була наша ситуація, вияв вдячності за наші благословення є швидкодіючими і довготривалими духовними ліками”.

Президент Рассел М. Нельсон

Цілюща сила вдячності — це послання для кожного. Ми заохочуємо вас поділитися цим відео та запрошенням з рідними та друзями, щоб упродовж наступних семи днів заповнити соціальні медіа хвилею вдячності. #Дякуй

Відео Президента Рассел М. Нельсон доступне для поширення в Facebook та YouTube