Послання вдячності й обіцяння для жінок Церкви у 2019 р.

Президент Рассел М. Нельсон

Мої любі та дорогоцінні сестри, пройшло чотири місяці з того часу, як я запросив вас допомогти у збиранні Ізраїля. Ви пам’ятаєте, як я сказав вам, що збирання Ізраїля є “найбільшим випробуванням, найвеличнішою справою і найвеличнішою роботою на землі в цей час”? Багато хто з вас прийняли цей виклик з ентузіазмом. Я хочу сказати вам, що Господь любить вас та задоволений тими зусиллями, які ви докладаєте.

З жовтня я чув від жінок з усього світу, як вони відреагували на мої чотири запрошення допомогти збирати розсіяний Ізраїль. Ви пам’ятаєте, що ці чотири запрошення були такими:

  1. Взяти участь у 10-денному пості, який полягає в утриманні від використання соціальних медіа та всіх інших медіа, які приносять у ваш розум негативні та нечисті думки.
  2. Прочитати Книгу Мормона до кінця 2018 року.
  3. Взяти за правило регулярно відвідувати храм.
  4. Повною мірою брати участь у Товаристві допомоги.

Якщо ви прийняли якесь з цих запрошень, я хочу, щоб ви знали, що ви допомагаєте збирати розсіяний Ізраїль. Неважливо скільки часу ви на це витратили, будь ласка, знайте, що Господь знає про всі зусилля, які ви докладаєте, і задоволений ними.

На моїх аккаунтах в Instagram та Facebook я попросив, щоб ви поділилися своїм досвідом. Я був вражений побачити відповіді більше ніж 10000 жінок! Те, чим ви поділилися, торкнулося мого серця. Ось декілька прикладів:

  • 'Президенте Нельсоне, дякую за Ваше запрошення читати Книгу Мормона. Наступного ранку я почала її читати. Я зовсім не знала, що пізніше того тижня у мене буде діагностовано рак. Мені подобалося проводити час з її чудовими пророками та їхніми вченнями. Кожного ранку я знаходила щось, що допомагало мені прожити ще один день битви з цією хворобою'. — Конні
  • 'Я дізналася, що у Книзі Мормона є багато хорошого. Я знаю, що це звучить дуже просто, але у мене є декілька друзів, які за останні кілька років пішли з Церкви, що викликало у мене багато питань. Зосередження на Христі під час читання Книги Мормона допомогло мені побачити, що вона дійсно є свідченням про Нього, і завдяки цьому я побачила багато хорошого у ній. Я дуже ціную запрошення читати Книгу Мормона'. — Мішель
  • 'Коли ви запросили читати Книгу Мормона, я подумала, що це неможливо. У мене п’ятеро дітей, я працюю, і перелік відмовок продовжував і продовжував зростати. Але потім я подумала, якщо пророк попросив мене зробити це, тоді я зможу це зробити. Я почала з 10-денного посту від соціальних медіа. Коли я його розпочала, то зрозуміла, що у мене набагато більше часу, ніж я думала. Кожного разу, коли я хотіла натиснути на додаток соціальних медіа, замість того я натискала на додаток з Писаннями і читала їх. Коли я намагалася найкращим чином виконувати ці запрошення, це насправді благословляло моє життя, і я відчувала себе ближче до мого Спасителя і з більшим терпінням ставилася до своїх дітей. Сьогодні я завершую читати Книгу Мормона!' — Аліса
  • 'Я із задоволенням користуюся соціальними медіа, але вони не є тим, куди можна звернутися, щоб знайти мир та щастя. Писання можуть бути і будуть цим маяком для мене!' — Енжел
  • 'Мій чоловік та я страждали від безпліддя вже 6 років з часу нашого одруження. Понад рік тому у нас стався викидень, і лише читання Писань допомагало мені бути сильною та відчувати, що Господь спрямовує наше життя, заспокоює нас та зміцнює у наших важких випробуваннях. Я, як ніколи, всім серцем прислухалася до того особистого шепоту Духа. З цим випробуванням я звернулася до Бога, з вірою просячи Його про найбільше бажання мого серця — бути матір’ю. Я знала, що, зрештою, довіряла Його часу та волі стосовно нас, незважаючи ні нащо. Однак я також сильно вірила та відчувала, що маю просити з вірою, не сумніватися, але вірити. Я відчувала, що все, що можу запропонувати та дати Йому, не буде рівноцінним, однак я була віддана всім моїм серцем. Я довіряла Господу і насправді вірила, що Він відповість на мої молитви, якщо я буду докладати найбільших зусиль, навіть, якщо вони завжди будуть недостатніми. Небесний Батько відповів на бажання мого серця, і 17 грудня ми дізналися, що я — вагітна. Я вірю у силу віри та слідування спрямуванням нашого пророка, а також, що чудеса стаються завдяки силі нашої віри в Ісуса Христа та любові до Нього'. — Діана
  • “Я читала Книгу Мормона разом з моєю 9-річною донькою. Це було нелегко, бо через її невелику швидкість читання ми просувалися дуже повільно. Її 7-річна сестра вирішила приєднатися до нас, що ще більше уповільнило процес, бо ми читали по черзі. Після кількох тижнів читання вони обидві стали читати краще, і все пішло швидше. Я сказала дівчатам, що їхнє читання помітно покращилося. Моя старша донька негайно вказала на те, що це було благословенням від того, що ми слідуємо за пророком і читаємо Книгу Мормона. Ми завершили читання за кілька днів до Різдва. Найбільшим благословенням було бачити, що з того часу, як ми завершили читання разом, моя старша донька тепер щоранку самостійно читає Книгу Мормона. Я знаю, що ці малі та прості речі будуть зміцнювати її віру”. — Керрі

Я хочу подякувати всім за те, що ви прийняли мої запрошення. Ваш досвід стосовно цих запрошень був різним, але дуже значущим. Переходячи до навчального плану, який підтримується Церквою і більше зосереджений на домівці, будь ласка, пам’ятайте, що ви нам потрібні. Ви є ключовою фігурою в успіху цього нового, збалансованого та скоординованого зусилля у вивченні євангелії.

Сестри, я люблю вас і вдячний вам. Я обіцяю, що внаслідок ваших зусиль небеса відкриються для вас. Господь благословить вас більшим натхненням та одкровенням. Разом ми можемо робити все, що бажає наш Небесний Батько, щоб ми робили, аби підготувати світ до другого пришестя Його Улюбленого Сина.