Шлях укладання завітів 

Шлях укладання завітів

Початок нового року часто стає часом складання планів на майбутнє. Дітей, молодь і їхніх батьків запрошено скористатися документом 'Шлях укладання завітів', щоб згадати про важливі події майбутнього та запланувати їх, визначивши час або приблизний період, коли вони мають відбутися.

Заповнений документ запропоновано розмістити в домах на видному місці, як нагадування про важливі події та дії, необхідні для підготовки до них.

Шлях укладання завітів

Для братів | PDF для друку | PDF для друку в поліграфії |

Для сестер | PDF для друку | PDF для друку в поліграфії | 

Шлях завітів і благословень

Звертаючись до дітей, молоді та їх батьків, старійшина Похилько, другий радник в президентстві Східноєвропейської території, сказав:

'Небесний Батько любить Своїх дітей, кожного з них. Він дав нам Спасителя, щоб ми могли мати радість в цьому житті і підготувалися до вічного життя. Він підготував шлях для нас – шлях завітів і благословень, щоб ми бачили, куди рухатися і мали сили просуватися вперед.

Пророк Нефій знав і свідчив про це: 'І сталося, що я, Нефій, сказав моєму батькові: Я піду і зроблю те, що Господь наказав, бо я знаю, що Господь не дає заповідей дітям людським без того, щоб не приготувати шлях для них, аби вони могли виконати те, що Він наказав їм' (1 Нефій 3:7).

Шлях підготовано для нас, він зрозумілий та ясний. Кожен, хто візьметься ним йти, буде мати необхідну для себе допомогу. Нефій продовжує нас навчати: 'Але Господь знає все від початку; і тому Він готує шлях звершення всіх діянь Своїх серед дітей людських; бо знайте, Він має всемогутню силу для здійснення всіх Своїх слів. І так це є. Амінь' (1 Нефій 9:6).

Будь ласка, пам’ятайте, що Господь живий, Він вас любить, Його Дух поруч, щоб направляти усіх, хто прямує шляхом укладання та виконання своїх завітів. Йдіть запропонованим вам шляхом і майте радість, крокуючи ним.